In deze praktijk worden de RIVM maatregelen nageleefd. Wat betekent dat?
Achtzaam logo

Workshops

Workshop ” Fit door het leven

In een 2 uur durende workshop krijgen uw medewerkers inzicht in hun vitaliteit en wat zij zelf kunnen doen om de vitaliteit te verbeteren. Ze krijgen kennis over voeding en leefstijl en inzicht in wat zij kunnen verbeteren en hoe. Ze ervaren wat ademhaling met hen kan doen en oefenen hoe je ademhaling kan gebruiken om stress te verminderen.

Het aantal deelnemers per workshop is maximaal 5, omdat er ruimte moet zijn om persoonlijke vragen over vitaliteit te bespreken. De deelnemers krijgen na deelname aan de workshop een vitaliteit-zelfscan mee naar huis met tips.

Kosten per workshop ( voor 5 personen); 250 euro

Workshop “Fit door de overgang”

Deze workshop gaat in op de overgang voor vrouwen, jong en oud, want een slimme meid is goed op de overgang voorbereid. Het is aangetoond dat vrouwen die goede kennis hebben van hun lichaam en de overgang, minder klachten ervaren. Kosten zijn afhankelijk van groepsgrootte en of de workshop “Fit door het leven” is gevolgd.

Waar?

Op uw locatie, of markt 32 4931BT Geertruidenberg.

Extra begeleiding

Sommige deelnemers zullen meer begeleiding nodig hebben om hun vitaliteit te verbeteren. Als werkgever is het belangrijk om dit te ondersteunen. U kunt, in overleg met uw medewerker, een persoonlijk vervolgtraject voor uw medewerker starten. Kosten worden, op maat, met u beiden besproken.

Offerte

Wenst u vrijblijvend een offerte te ontvangen, neem dan contact op met mij. Eerst kennismaken mag natuurlijk ook, ik kom graag bij u langs!

  info@achtzaam.com
06-52067756